HATAY / ALTINÖZÜ - Altınkaya Ortaokulu

Altınkaya Ortaokulu

03263232025
Adres
ALTINKAYA MAH. OKUL 1 SK. ALTINKAYA İLK-ORTAOKULU SİTESİ ALTINÖZÜ ALTINKAYA ILK VE ORTA ÖĞRETIM BLOK NO: 6 ALTINÖZÜ / HATAY
Vizyon
Cumhuriyetimizin gelecekte yetişkinleri olacak öğrencilerimizin eğitim ve öğretimlerinde daima kaliteyi zirveye taşıyan ve zirvede tuta, sürekli değişen ve gelişen bir kurum olabilmektir. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK´ün hedef koyduğu muasır medeniyetler seviyesine ulaşmak için demokratik, laik çağdaş bireyler yetiştirebilmek, ilçemizde, ilimizde ve bölgemizde her yönüyle örnek ve lider bir okul olabilmektir.
Misyon
Biz; bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.
08.40-15.35
Ulaşım
Okulumuza servis ile ulaşım yapılamamaktadır.Öğretmenlerimiz kendi imkanlarıyla gidip gelmektedir.
Hatay ili Altınözü ilçesine bağlı Altınkaya mahallesi.
25KM-6KM
eTwinning